Jeanett Skov Pedersen
24 årige Jeanett Skov Pedersen var et af velfærdstalenterne i 2019. Hun arbejder som social- og sundhedsassistent på Skærping Plejecenter i Rebild kommune.
Foto: Lars Horn

Vær med til at finde velfærdens talenter

FOA og Pen-Sam vil hylde de unge, der gør en forskel for både borgere og kolleger.

Er det din unge kollega, der fortjener lidt mere end et anerkendende blik, men egentlig burde hyldes for sin særlige indsats i hverdagen.

Så kan du nu nominere hende eller ham, når FOA og PenSam for tredje år i træk kårer landets bedste velfærdstalenter. Det kan være husassistenten, der står for maden i børnenes børnehave. Eller pædagogmedhjælperen. Eller brandmanden, der altid er dygtig, høflig og korrekt. Eller social- og sundhedshjælperen, som de ældre er så glade ved. Eller portøren. Eller serviceassistenten. Eller… Ja, langt de fleste af FOAs faggrupper og PenSams kunder arbejder med den borgernære velfærd, og det er måske lige ham eller hende, der gør den afgørende forskel i hverdagen.

FOA og Pen-Sam kårer i alt 100 velfærdstalenter. Og begivenheden er dermed lidt en pendant til Berlingske Tidende, der i mange år har udpeget 100 erhvervstalenter.

Det er FOA Ungdom og Pen-Sam, der udpeger vinderne. De nominerede skal være under 36, og nomineringsperioden er her i februar. Fra den 1. februar til den 29. februar.

Gå ind på www.pensam.dk/talent og skriv, hvem af dine unge kolleger, der fortjener prisen.

De 100 velfærdstalenter bliver kåret og fejret ved en festlig begivenhed den 30. april 2020 på Christiansborg. Se en lille video fra begivenheden i 2018 her.